NIKE FREE RUN 2.0

Fat Loss

NIKE FREE RUN 2.0

Postby yaya2017 » Wed Sep 20, 2017 1:34 am

Een specialist Adidas Superstar Femme Fleur in sportschoenontwerp, dr. Jason Cheung legt de vijf belangrijkste criteria uit voor het selecteren van lopende schoenen, aangezien we grote merkwinkels bezoeken op Mong Kok's Fa Yuen Street, waar schijnbaar weinig gedaan is om klanten te helpen de juiste keuze te maken. Het is een regenachtige weekdag middag in Mong Kok, en www.rnejranowski.co.uk Fa Yuen Street is zoemend met shoppers.
Deze sectie, net ten zuiden van Argyle Street, staat bekend als Sneaker Street. Het is vastgelopen met bijna elk denkbaar merk, ontwerp en kleur van sportschoen die denkbaar is, waardoor zowel lokale als toeristen wordt aangetrokken. De begane grond van de grote Nike-vlaggenschip, met glas front, slaat op met klanten die toegang krijgen tot het uitgebreide displayrek van de laatste rennerschoenen gemonteerd op de verre muur.Dr Jason Cheung Tak-man, een specialist in sportschoenontwerp, kijkt naar de scrum van lichamen. "Mensen kopen hardlopen, maar ze hebben geen idee wat ze echt kopen - het gaat allemaal om de look," zegt hij. Om Cheung te bellen is een specialist een understatement. Tijdens zijn doctoraat in de voetbiomechanica van de Hong Kong Polytechnic University, gebruikte hij een Nike Air Pegasus 83 Femme computatietechniek genaamd eindige elementanalyse om een ??geavanceerd 3D-computermodel van zijn eigen voet op basis van meerdere MRI-scans te bouwen. Hij werkte later aan de Universiteit van Calgary's Human Performance Laboratory in Canada. Hij bestudeerde optimale ondersteuning en lading verdeling tussen de voet van een persoon en sportschoenen. "Er is niet zoiets als de beste lopende schoen, alleen de beste lopende schoen voor jou," Cheung zegt, hoe gemakkelijk het verkeerde type is en ernstige schade toebrengen. Cungung is hoofdwetenschapper en senior directeur van schoeiselonderzoek en -ontwikkeling in het innovatiecentrum van Xtep (China), een sportschoenenmerk. Hij heeft ermee ingestemd om me te helpen een nieuwe paar lopende schoenen te selecteren uit de verwarrende keuze die beschikbaar is op Sneaker Street.

Cheung legt Nike Air Max 90 Damen Schwarz uit dat er in hoofdzaak vijf sleutelcriteria zijn voor het selecteren van de juiste loopschoen: doel (zoals sprinten, trackraces, joggen of alpiene langlaufen); Typische afstanden lopen (een marathon of gewoon voor de bus rijden); prestatieniveau (ben je een Olympisch prospect of een oud-journalist die het weekend in de jogging loopt?); Nike Air Max 90 Womens White oppervlakte type (gladde asfaltroutes, rubberen rijstroken of landspoorwegen); en de fysieke eigenschappen van de gebruiker (voet, lichaam en lopende stijl). Uitgaande van mijn beperkte atletische ambities, gaat Cheung op zoek naar een meetapparaat om de afmetingen van mijn voet te verkrijgen, maar retourneren. heb zelfs een eenvoudig Brannock-meetmethode, "zegt hij, met verwijzing naar het gepatenteerde industrie standaard gereedschap dat gebruikt wordt om voetgrootte voor sportschoenen te meten. Nike Air Max Command Damen Hij zegt dat het verkrijgen van een perfecte 3D-pasvorm essentieel is en dat de lengte en breedte van de boog even belangrijk is voor de juiste ondersteuning als de lengte van de hele voet. "Alle functionele constructies en ontwerpen zijn gebaseerd op het ondersteunen van de voet, met name de booglengte ", zegt Cheung terwijl hij Adidas Superstar Femme een paar rennerschoenen uit het rack selecteert, buigt ze en slaat ze over om de zolen te inspecteren." Een hoogwaardige lopende schoen duurt 1.000km, maar de meeste basisschoenen [ duurde] misschien maar 200km, "zegt hij. Hij geeft me twee paar schoenen die geen schoenen meer hebben dan algemene trainingsschoenen, vermoedelijk per ongeluk in de verkeerde winkelruimte zetten." Als je deze voor een marathon hebt geprobeerd , het zou heel snel een ramp zijn, 'zegt hij. Hij legt uit dat het ontbreken van Nike Air Max 2017 Dames kussen en een ongeschikte plaatsing van de voetsteun voor het rennen betekent dat er een goede kans is dat deze schoenen kniebeschadiging, hakpijn en shin splinters kunnen veroorzaken. Alhoewel een klant erin slaagt om een ??schoen te vinden die correct past, past u hun doel en voorwaarden, en voldoet aan zijn of haar eigen fysieke Adidas Superstar Homme normen, is er nog steeds het lastige probleem van pronatietype.

Tijdens het lopen komt pronation voor als de voetrol naar binnen en de boog van de voet platt. Pronatie is een normaal onderdeel van wat bekend staat als de gangcyclus. Het helpt om schokabsorptie in de voet te geven en het is essentieel om je pronatietype (onderprinterende, neutrale of overprentende) te kennen alvorens lopende schoenen te kopen. Iemand die over pronateert, wordt soms gezegd dat ze "platte voeten" hebben. Veel gespecialiseerde Nike Air Max Tavas Damen sportschoenenwinkels bieden ganganalyse. Dit ziet er gewoonlijk op dat de klant van een klant onderworpen is aan videoanalyse terwijl ze enkele minuten lopen op een loopband. Geen van de winkels die op Sneaker Street zijn bezocht, bieden de service aan en de meeste verkopers die we hebben gesproken, hadden er zelfs nooit Nike Air Max 1 van gehoord. Cheung verklaart dat u ook veel kunt vertellen door te kijken naar de zolen van bestaande lopende schoenen en te zien waar de versleten gebieden zijn gedistribueerd. Gewoonlijk zal een over-pronator de mediale (binnenkant) van hun schoenhak slijten, terwijl slijtage aan de laterale (buitenste) zijde normaalder is. "Biomechanica dicteert dat 80 procent van ons op de laterale hak landt, maar overdreven pronatie op grondcontact betekent dat de voetgewricht onstabiel is, "zegt Cheung.
yaya2017
 
Posts: 163
Joined: Wed Aug 09, 2017 8:18 am

Return to Fat LossWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Theme created by StylerBB.net
cron